Få læst korrektur på din PhD-afhandling eller dit manuskript

Hvad laver vi?

Scribbr fordele

 

En PhD-afhandling med perfekt akademisk sprog

Bedste korrekturlæsere

Vores korrekturlæsere er flersprogede akademikere. Alle korrekturlæsere følger stramme retningslinjer og har været igennem en omfattende ansættelsesprocedure. Derudover er de alle oplært i korrekturlæsning af akademiske tekster på vores Scribbr Akademi. Vi arbejder kun med korrekturlæsere der har engelsk som modersmål når vi retter engelske afhandlinger. Alle vores korrekturlæsere arbejder med vores Scribbr Forbedringsmodel, som er specialdesignet til akademiske tekster.

Meget erfaren

Vi er specialiseret i korrekturlæsning af akademiske tekster: akademiske artikler, afhandlinger og/eller disputatser. Med vores 3 års erfaring med at hjælpe studerende med at skrive tekster korrekt, ved vi hvordan man skriver og forbedrer enhver akademisk tekst. Desuden er Scribbr tilgængelig og til din rådighed 365 dage om året! Vores Scribbr-hold er der altid for dig.

Profile picture
Dagmar
Søndag den 12. marts 2017
Glimrende korrekturlæsning af mit speciale

Fantastisk side med ekstraordinær service! Liz gjorde et fantastisk stykke arbejde med mit speciale! Og det er ikke dyrt overhovedet...

Toggle switch
Profile picture
Inga
Mandag den 27. februar 2017
Perfekt og hurtig korrektur af speciale

Først var jeg lidt nervøs for resultatet. Det virkede til at være mange penge, men nu betragter jeg det som en god investering. Korrekturlæsningen af mit speciale forbedrede det enormt meget.

Toggle switch
abc

Korrektur af sprogfejl

Hvem kender ikke til at blive blind over for sine egne fejl når man skriver en længere tekst? Korrekturlæseren vil gennemgå din tekst og rette alle stavefejl, grammatikfejl og forkert tegnsætning. Farvel til sjuskefejl. Korrekturlæseren vil også være opmærksom på gentagne fejl på engelsk.

Akademisk standard

Korrekturlæseren ved som ingen anden hvordan man bruger akademisk sprog til at forstærke argumenter og formidling i sin afhandling. Korrekturlæseren vil bruge denne viden direkte i din tekst og vil også give dig tips og forslag. Til dette formål har vi designet Scribbr Forbedringsmodellen.

Korrekturlæsning med Registrer ændringer i Microsoft Word

Korrekturlæseren bruger Registrer ændringer i Word til at rette din tekst. Alle ændringer registreres og korrekturlæserens kommentarer vises i kommentarfelter i dokumentets højre margen. Skriver du i LaTeX? Vi kan omdanne dit LaTeX dokument til Word. Korrekturlæseren vil så læse korrektur på din tekst i Word. Derefter kan du selv lave ændringerne i den originale LaTeX fil. På den måde har du fuldt overblik over alle de ændringer korrekturlæseren har lavet, samt mulighed for at gennemgå ændringerne én for én.