Vi beskytter dine personlige oplysninger

Det er meget vigtigt for os, at du ved, at vi tager beskyttelsen af dine personlige data seriøst. Når du uploader et dokument, beder vi dig kun om de informationer, vi har brug for, for at hjælpe dig bedst muligt.

Vi bliver nødt til at kende disse informationer for at kunne give dig den bedste service, rettet personligt mod dig.

Hvad vil vi gerne vide?
For- og efternavnSå vi ved, hvad vi skal kalde dig.
E-mailVi skal bruge din email-adresse til at sende dit password, så du kan logge ind på vores hjemmeside. Vi vil også sende dig en email, når din ordre er færdig. Når du så har modtaget dit korrekturlæste dokument, sender vi dig en email for at høre din mening om Scribbr.
Ekstra detaljer til vores korrekturlæsningstjeneste
TelefonnummerVi skal bruge dit telefonnummer for at kunne stille dig spørgsmål om din tekst, som ikke kan vente. Vi sender dig også en (gratis) SMS, når korrekturlæseren er færdig med at rette dit dokument.
ForskningsfeltUd fra dit forskningsfelt kan vi finde den helt rigtige korrekturlæser til dig.

Slet kontoinformationer

Det er muligt for dig at slette din konto. Log på hjemmesiden, gå til “Min konto” og tryk på “Slet konto”. Alle dine ordrer vil blive slettet og du kan ikke længere logge på Scribbrs hjemmeside.

Fortrolighed

Når du uploader et dokument på vores hjemmeside, behandler vi det med største forsigtighed. Vi har særlige retningslinjer, som alle Scribbrs ansatte og korrekturlæsere skal følge.

Forbudt at sende til tredje parter eller at udgive

De dokumenter, du uploader, bliver ikke delt med tredje parter og de bliver ikke udgivet nogen steder. Derudover bruger vi ikke dine dokumenter til kommercielle formål.

Et løfte om diskretion

Alle vores ansatte og korrekturlæsere har tavsepligt i forhold til form og indhold af alle dokumenter.

Pligt til at slette

Vores korrekturlæsere er forpligtede til at slette dine dokumenter, efter de har redigeret det.

Sikker forbindelse (SSL)

SSL secure connectionAlle dokumenter bliver uploadet til Scribbr gennem en sikker forbindelse. Den grønne lås i adressefeltet viser, at forbindelsen er sikker.

Opbevaringsperiode af dokumenter

Rettede dokumenter

Dit originale dokument og den rettede version bliver gemt på vores sikre server i 12 måneder. Derefter bliver dokumentet automatisk slettet.

Plagiatkontrol

Det uploadede dokument bliver gemt på vores server i en måned. Efter 1 måned bliver dokumentet slettet automatisk. Resultatet af Plagiatkontrollen bliver slettet automatisk efter 12 måneder.

Slet hurtigt dit dokument

Du kan slette dine dokumenter og resultatet af Plagiatkontrollen manuelt gennem din konto til enhver tid.

Cookies

Vi bruger også cookies på vores hjemmeside. Vi bruger bannerreklamer og Google Analytics remarketing i online reklamer. Google styrer disse reklamer. Data i cookies bliver krypteret på vores computer. Andre kan ikke læse disse cookies. Du kan selv vælge om du vil have cookies på din computer eller ej, ved at tilpasse dette i din browser.

Brugervilkår

Når du får læst korrektur på din afhandling eller kontrolleret for plagiering, erklærer du dig enig i vores brugervilkår.