Dit engelske speciale skrevet på akademisk niveau

Korrekturlæsning på engelsk:

Scribbr fordele:

 
Profile picture
Inga
Mandag den 27. februar 2017
Perfekt og hurtig korrektur af speciale

Først var jeg lidt nervøs for resultatet. Det virkede til at være mange penge, men nu betragter jeg det som en god investering. Korrekturlæsningen af mit speciale forbedrede det enormt meget.

Toggle switch
Profile picture
Erik
Fredag den 10. marts 2017
Tak til Scribbr for korrekturlæsningen!

Jeg var virkelig glad for den service Scribbr tilbød mig. De gennemgik grundigt min PhD-afhandling og hjalp mig med at få lavet et virkelig godt stykke arbejde. Jeg håber dette afspejler sig i universitetets feedback!

Toggle switch

Løft din afhandling op på et højere niveau

Engelsk som modersmål

Kun de bedste korrekturlæsere bliver udvalgt til at arbejde for Scribbr. Alle vores korrekturlæsere har engelsk som modersmål, og har været igennem en omfattende ansøgningsprocedure for at læse korrektur for os. De tilbyder intet mindre end den bedste korrekturlæsning der findes. De vil varetage korrekturlæsning af dit engelske speciale med stor entusiasme og give dig feedback på hvordan du bliver bedre til at skrive. Vi garanterer professionel service af den højeste kvalitet.

Akademisk engelsk

Da det er din sidste opgave før du dimitterer investerer du selvfølgelig en masse tid og arbejde i dit engelske speciale. Derfor vil det være en skam, hvis du får en lav karakter eller dumper, fordi dine evner til at skrive på engelsk er utilstrækkelige. En velskrevet tekst vil tydeliggøre argumentationen i dit speciale eller bachelorprojekt for dine læsere og din vejleder, hvilket vil medføre en højere karakter. Korrekturlæsning af din engelske opgave ved Scribbr, vil få din tekst til at fremstå professionel og velskrevet.

Ekstensiv erfaring

At skrive et speciale på engelsk er svært uanset om du har engelsk som modersmål eller ej. Derfor prøver vi altid at finde en korrekturlæser til dig, som er bekendt med din studieretning.
Hvis korrekturlæseren er i tvivl om den terminologi du bruger eller betydningen af bestemte sætninger, vil vi altid kontakte dig. Vi har solid erfaring, så vi ved præcis hvordan vi skal hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål om korrekturlæsning

Hvad indebærer korrekturlæsning?

Korrekturlæsning indebærer tjek for fejl og mangler. Uanset om din tekst indeholder typografiske, sproglige, positionelle fejl, forkert brug af ord og udtryk, eller problemer med akademisk engelsk, vil vores korrekturlæsere forbedre din teksts grammatiske og sproglige fremstilling.

Korrekturlæseren vil rette:

 • Stavning
 • Grammatik
 • Stil
 • Tegnsætning
 • Ukorrekte og uklare ord og sætninger

Dette vil øge dit dokuments læsbarhed.

Læs mere »

Se et eksempel eller udregn prisen for at få korrekturlæst dit bachelorprojekt eller speciale.

Hvilke dokumenter læser Scribbr korektur på?

Scribbr er specialiseret i at læse korrektur på studierelaterede dokumenter. Vi checker:

 • Bachelorprojekter og specialer
 • Afsluttende opgaver
 • PhD-afhandlinger
 • Essays
 • Adgangsgivende essay
 • Essay til ansøgning
 • Personlige erklæringer
 • Rapporter
 • Manualer
 • Refleksioner
 • Rapporter fra praktikophold
 • Akademiske opgaver
 • Interviews
 • Oplæg
 • Projektbeskrivelser
 • Prospekter

Udregn prisen

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på min afhandling?

Du kan vælge mellem tre faste tidsperioder. Korrekturlæseren kan læse korrektur på din afhandling indenfor 24 timer, 72 timer eller 1 uge. Deadlinen er fastsat så snart du har betalt.

Skal du aflevere din afhandling om fire dage? Vælg venligst deadline på enten 72 timer eller 24 timer. Alle perioder du kan få læst korrektur, inkluderer weekender og ferier.

Du vil modtage en notifikation via sms eller email så snart der er læst korrektur på din afhandling.

Se Hvordan det fungerer-siden for mere information.

Kan jeg få læst korrektur på min afhandling i weekender og ferier?

Ja, vores korrekturlæsere arbejder i weekender og ferier.

Da vi har mange korrekturlæsere til rådighed, kan vi checke din afhandling 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Også i weekender og ferier.

Vælger du en deadline på 72 timer og uploader du din afhandling en torsdag aften? Så har du din afhandling tilbage søndag aften!

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

PayPal
Transaktionsgebyr på 3,5%.

Kreditkort (Visa, MasterCard, American Express, Maestro og Diners Club)
Transaktionsgebyr på 2% – 3,9%.

Trustly
Transaktionsgebyr på 1,8%.

Hvad er korrekturlæsning og struktur-servicen?

Korrekturlæsning af dit engelske speciale indebærer tjek for fejl og mangler. Uanset om din tekst indeholder typografiske, sproglige, positionelle fejl, forkert brug af ord og udtryk, eller problemer med akademisk engelsk, vil vores korrekturlæsere forbedre den grammatiske og sproglige fremstilling.

Struktur-servicen er en supplerende service for studerende som ønsker tips om organisering, gentagelser, titler og overskrifter i dokumentet. Korrekturlæserens kommentarer og tips vil hjælpe dig med at forbedre din afhandling. Vælg struktur-servicen, hvis du har brug for hjælp til at organisere din afhandling, undgå gentagelser, samt skrive titler og overskrifter.

Alle studierelaterede dokumenter

Udover korrekturlæsning af engelske specialer, tilbyder vi også korrekturlæsning af andre studierelaterede dokumenter såsom bachelorprojekter, års-projekter, essays, opgaver, handlingsplaner, projektbeskrivelser, refleksionsrapporter, praktikrapporter, interviews, PhD-afhandlinger, disputatser, og projektbeskrivelser.

 

Tillid

Vi behandler alle dine informationer fortroligt og videregiver ikke personlige informationer eller informationer i dit dokument til tredjeparter. Find ud af hvordan vi behandler dine oplysninger fortroligt i vores privatlivspolitik.